Beste B&B

Guesthouse ‘Viva la Vida’ wint prijs in verkiezing Beste Bed & Breakfast

MAASTRICHT, 28 oktober 2020 – Guesthouse ‘Viva La Vida’ is op woensdag 28 oktober uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast in de 3-tulpenklasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dat heeft Stichting Bed & Breakfast Nederland bekendgemaakt. De B&B liet twee accommodaties uit Markelo en Heijningen achter zich in de verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2020’.

Guesthouse ‘Viva La Vida’ dankt de winst ten eerste aan een hoge score in het B&B-classificatiesysteem, waarbinnen B&B’s worden beoordeeld en ingedeeld op basis van een objectieve normenlijst. Ten tweede zijn gasten bijzonder positief in de reviews die zij over de accommodatie schrijven op Bedandbreakfast.nl; dé B&B Specialist van Nederland.

Gasten geven Guesthouse ‘Viva La Vida’ gemiddeld een 9,4 in hun reviews op Bedandbreakfast.nl. Genoten van ons verblijf. Zeer mooie en ruime kamer. Overheerlijk ontbijt! Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Gratis parkeren voor de deur. Kamer op begane grond. Op slecht 10 minuten rijden van het Vrijthof. Echt een aanrader”, schrijft één van hen.

Guesthouse ‘Viva La Vida’ was samen met Landgoed Driebelterveld uit Markelo (Overijssel) en Pure Passie Bed & Breakfast uit Heijningen (Noord-Brabant) genomineerd in de kwaliteitsklasse van 3 tulpen. Dit is de middenklasse binnen het B&B-classificatiesysteem.

Winnaars per categorie

Bij de verkiezing van de ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2020’ zijn er winnaars uitgeroepen in de kwaliteitsklassen van 2 tot en met 5 tulpen. Dit is het complete eindklassement:

5 Tulpen

 1. SonneVallei op de Veluwe in Harderwijk (Gelderland)
 2. B&B de Heegh in Didam (Gelderland)
 3. Inn The Woods in Overberg (Utrecht)

4 Tulpen

 1. Bed & Breakfast Koning te Rijk in Eibergen (Gelderland)
 2. De Pieper Horizon in Genemuiden (Overijssel)
 3. DreamZzz in Kaatsheuvel (Noord-Brabant)

3 Tulpen

 1. Guesthouse Viva La Vida in Maastricht (Limburg)
 2. Landgoed Driebelterveld in Markelo (Overijssel)
 3. Pure Passie Bed & Breakfast in Heijningen (Noord-Brabant)

2 Tulpen

 1. B&B De Wijdauw in Eede (Zeeland)
 2. Hotel California in Wichmond (Gelderland)
 3. De Zilverberg in Keijenborg (Gelderland)

Over Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland is initiatiefnemer en beheerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De deelnemende accommodaties van dit classificatiesysteem worden periodiek bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een klasse. De mate van comfort en luxe wordt weergegeven met 1 tot 5 tulpen. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op Bedandbreakfastclassificatie.nl.